Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Χυμός καρότου


Υλικά
Για 4-6 άτομα

1 κιλό καρότα καθαρισμένα ( πουρέ)
500ml ζεστό νερό
Χυμό πορτοκάλι από 2 πορτοκάλια
1 κ.γλ. μέλι

Εκτέλεση
Ρίχνετε στον μπλέντερ όλα τα καρότα και τα πολτοποιείτε μέχρι να γίνει το μείγμα πουρές.
Στη συνέχεια ρίχνετε 500 ml (2 κούπες) ζεστό νερό μέσα στον πουρέ και αφήνετε στην άκρη 30 λεπτά.

Χρησιμοποιώντας μια κανάτα 2 λίτρων βάζετε το σουρωτήρι χειρός από πάνω και σουρώνετε τον πουρέ πιέζοντας με ένα κουτάλι.
Έπειτα προσθέτετε τον χυμό πορτοκάλι και το μέλι και κρύο νερό μέχρι να γεμίσει η κανάτα.Το  βάζετε για  30  λεπτά  στην  κατάψυξη  και  το  σερβίρετε  παγωμένο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου