Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Προετοιμάστε το φαγητό σας.



Κερδίστε χρόνο, κόπο και χρήμα μαγειρεύοντας μεγαλύτερες ποσότητες φαγητού και μοιράζοντάς τες σε μερίδες στο ψυγείο ή στην κατάψυξη, έτσι θα έχετε πάντα έτοιμο μαγειρεμένο φαγητό και δεν θα χρειάζεται να καταφεύγετε σε παραγγελίες απ’ έξω. Μπορείτε επίσης να ψήσετε ή να βράσετε φιλετάκια κοτόπουλου και να τα προσθέσετε στη σαλάτα σας, κάνοντας έτσι μια σπιτική Caesars (δείτε την πρόταση μας εδώ). Αν δεν προλαβαίνετε μέσα στη βδομάδα, μπορείτε να ετοιμάσετε το Σαββατοκύριακο. Κάτι ανάλογο μπορείτε να κάνετε και με τη σαλάτα, να τρίψετε λάχανο σε ένα μεγάλο τάπερ που κλείνει καλά και να το βάλετε στο ψυγείο. Θα έχετε πάντα έτοιμη κομμένη σαλάτα, στην οποία θα χρειάζεται να συμπληρώσετε μόνο λάδι, ξύδι ή λεμόνι και αλάτι και έτσι ούτε θα ξεμείνετε από σαλάτα αλλά και ούτε θα καθυστερείτε στην προετοιμασία της. Φυσικά είναι καλύτερο να έχουμε φρεσκομαγειρεμένο φαγητό και φρεσκοκομμένη σαλάτα, ώστε να μη χάνουν θρεπτικά συστατικά, αλλά είναι προτιμότερο από το να μην έχουμε καθόλου σαλάτα ή να φάμε κάτι τυποποιημένο ή έτοιμο.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου