Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Φαρφάλε με σπανάκι και ντομάτες λιαστές

Υλικά
½ πακέτο φαρφάλε ή βίδες
10-15 ντομάτες λιαστές
12 φύλλα σπανάκι
2 κσ κουκουνάρια
50 γρ παρμεζάνα σε φλούδες

για τη βινεγκρετ
2 κσ ελαιόλαδο
ξύδι βαλσάμικο
αλάτι
πιπέρι













Εκτέλεση

Βράζουμε τα μακαρόνια και τα αφήνουμε να κρυώσουν. Πλένουμε το σπανάκι και την ρόκα και κρατάμε μόνο τα φύλλα τους. Τα κόβουμε σε κομμάτια όχι πολύ μικρά και το ίδιο κάνουμε με τις λιαστές ντομάτες. Τα ανακατεύουμε όλα μαζί με τα μακαρόνια. Από πάνω βάζουμε το κουκουνάρι και τις φλούδες παρμεζάνας. 

Ετοιμάστε τη βινεγκρετ, βάζοντας όλα τα υλικά της σε ένα μικρό βάζο και ανακινήστε έντονα. Περιχύστε με τη σος, λίγο πριν την κατανάλωση της. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου